Afspraken


Hi! Leuk dat je onze website bezoek!
 

Hierbij geven we graag wat extra uitleg bij het boeken van de juiste dienst.


Kleuren

Wist je dat,  
Het beter is als je haren gewassen zijn wanneer je langskomt voor een kleurtechniek.

We werken met hele zachte producten die absoluut niet schadelijk zijn voor de haren. Maar als er een talg laagje rond je haren zit kunnen de producten moeilijker indringen in de haren. Was dus gerust de dag zelf of de dag voordien je haren.

 
We hebben verschillende diensten, hierbij wat extra uitleg:

    • Kleuren uitgroei: de haren worden in één kleur gekleurd, er is geen kleurschakering.
    • Kleuren & lokken in de kleuring: de haren worden in één kleur gekleurd en er worden enkele highlights geplaatst.
    • Balayage: Hier wordt enkel gewerkt met highlights.
    • Speciale kleurtechnieken: Dit zijn verschillende balayage en ombretechnieken, wens je een grote kleurverandering of color correctie kies dan best voor deze dienst.
    • Toner: Dit is een snelle kleuring aan de wastafel, hiermee wordt enkel het kleur een beetje opgefrist, je bekomt geen kleurverandering. Deze dienst kan enkel gekozen worden om het kleur na een balayage of freehandtechniek een beetje op te frissen.


Brushen
Je hebt de keuze tussen kort, half lang of lange brushing.
Voor ons is dit verschil vooral belangrijk voor de tijdsindeling.  Voor een korte brushing voorzien we een 30’, half lang: 45' en lang: 60'.
Heb je dus kort haar maar heel veel haar kies dan best voor brushen half lang anders komen we in tijdsnood ☺️.


Weet je nog steeds niet goed welke dienst je best kiest bij de online boeking bel ons dan gerust op, we helpen je graag verder.


Afspraak niet nakomen: wanneer een afspraak niet nagekomen wordt (een No-show) of wanneer er geannuleerd wordt binnen de 48u zonder geldig bewijs van afwezigheid zal de volledige dienst aangerekend worden. Bij niet betalen van deze dienst worden er geen nieuwe afspraken meer ingeboekt.

Maak nu online je afspraak